Hatalmas örömhírt közölt Britney Spears - mindenki gratulál! - VIDEÓ

Úgy tűnik, minden tekintetben pozitív fordulatokat hoz az élet Britney Spears életébe. Nemrég kiderült, rövidesen kiszabadulhat apja gyámságából, most meg magánéleti bejelentése robbantja fel a netet.

1999-ben robbant be a popvilágba, és természetesen szinte azonnal akadt is egy másik világsztár, akivel össze is jöhetett. Justin Timberlake-kel néhány évet húztak le egymás mellett, szakításuk után a férfi fel, Britney lefelé indult el. Megbukott egy mozifilmje, bezárt az étterme, egy részeg éjszakán férjhez ment Las Vegasban, majd 2 nap múlva elvált. Gyerekeket szült, kopaszra borotválta magát, majd jött a drog és a pszichiátria.

13 éve él apja gyámsága alatt, azóta nem is dönthet az életéről. Az elmúlt években viszont pert indított, legutóbb pedig arról szóltak a hírek, apja, jamie Spears feladhja a rá nehezedő nyomást. A FreeBritney mozgalom-nak köszönhetően ugyanis rengeteg támadás érte, így a bíróságon ügyvédjén keresztül közölte, hajlandó lemondani a gyámságról, hogy lánya újra szabad lehessen. Szinte még fel sem ocsúdott a világ, máris itt egy másik hatalmas hír.

Britney egy videó kíséretében, a 14 évvel fiatalabb szerelme oldalán jelentette be - menyasszony lett!

Címlapfotó: Instagram/britneyspears

24 óra