26 éve az egész világ az ő dalaira szeletelt, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt! - Fotók

15 évesen hódította meg a világot, a korszak egyik meghatározó szereplője lett. Majd néhány év után ment a süllyesztőbe. Felismernéd 41 évesen?

Szinte még gyerekként, alig 15 évesen ismerte meg a nevét a világ, és egy olyan korszak meghatározó előadója lett, ami fotótűzként tarolta le a világot. Karrierje Németországból indult, előbb egy fedolgozással robbant be a toplistákra, majd sorra jöttek a kislemezek, albumok és slágerlistár dalok. A rave-korszak akkor az egész világot meghódította, így a fiatal lány slágerei is körbejárták a világot, és színes ruhákban, a szánkban síppal, kezünkben világító rudakkal meneteltünk mi is a dalaira minden egyes hétvégén.

Fotó: Instagram

Aztán ahogy véget értet a berlini Love Parade-ék, ahogy kikopott a stílus a zenecsatornák kínálatából is, a 90-es évek egyik legsikeresebb énekenőjévé vált lány el is tűnt a süllyesztőben. Hivatalosan 2001-ben hivatalosan is elhagyta művésznevét, ami világhírnevet hozott a számára, majd saját néven folytatta a pályáját. Sok babér már nem termett így neki. Aztán háro éve robbant a bomba, visszatér, de ez a próbálkozás sem sült el úgy, ahogy tervezhette. És most itt az újabb kísérlet: 41. szülinapján, új külsővel, új dallal jelentkezett. Pedig a régieket sem feledjük...

Sejted már kiről van szó? Ha nem, segítünk: Boom, Boom, Boom, Boom.... Boomerang!

Kattints a megfejtésért!

24 óra