SOKKOLÓ DIAGNÓZIS: az életéért küzd a 19 éves színésznő - FOTÓK

Mellrákot diagnosztázáltak a Netlfix 19 éves sorozatsztárjánál. A fiatal lány saját aga hozta nyilvánosságra a történetét, hogy felhívja más nők figyelmét is az alattomos kórra.

Miranda McKeon-nál mellrákot diagnosztizáltak. Az Anne, E-vel a végén! cíen futó Netflix-sorozat tette világhírűvé a 19 éves lányt, aki most élete legnehezebb csatáját vívja épp. A fiatal színésznő saját maga hozta nyilvánosságra a történetét, hogy másoknak is segítsen a példájával. Elárulta, ő maga vette észre a csomót, majd arról is részletesen beszémolt, mi minden vár rá a jövőben a gyógyulás felé vezető úton.

Felidézte a pillanatot is, amikor megkapta a sokkoló diagnózist.

Miranda épp megérkezett San Francisco-ba, ahol három hetet szeretett volna egy farmon tölteni, amikor az orvosai közölték vele, a csomót meg kell alaposabban vizsgálni. Miután hazarepült, sokkolta a diagnózis: mellrák. Egy háromoldalas, kézzel írott levélben hozta nyilvánosságra a történetét az Instagramon. "A rózsaszín az új színem" - viccelődött a fotója alatt, amelyen egy rózsaszín kórházi köpenyben látható.

"19 éves vagyok, és a statisztikák szerint a mellrák esélye ebben a korban egy a millióhoz!" - írja bejegyzésében. Sokkoló őt így látni!

Megrázó képeket osztott meg - kezelik a 19 éves sorozatsztárt!
  • Miranda Mckeon
  • Miranda Mckeon
  • Miranda Mckeon
  • Miranda Mckeon

Címlapfotó: Instagram/miranda.mckeon

24 óra