SZŐKE CIKLON: így néz ki a 196 centis pankrátor, aki nőként kezdett új életet! - FOTÓK

Fél éve már, hogy kiállt a fénybe és beismerte a világnak, érzése szerint rossz testbe született. Pedig a 196 centis pankrátor bárkit lenyomott a ringben, nemrég rózsaszín Barbie, most szőke ciklon lett. Pikáns képével hergeli a világot. 

A pankrátori karrierje 2009-ben indult, 2012-ig rendszeresen lehetett látni őt a TV-műsorokban. A 196 centiméter magas, több mint 110 kilós Tyler Reks teste olyan volt, mint egy szobor, erejével mindenkivel szemben volt esélye a ringben, talán ezért is kapta fel a világ most a fejét, amikor néhány hónappal ezelőtt a közösségi oldalán egy meglepő képet és egy megható vallomást tett közzé. Elárulta: nőként él már, és Gabbi Alon Tuft az új neve.

Nos, azóta alaposan megváltozott az egykori ketrecharcos! Előbb rózsaszín Barbie, most szőke ciklon lett - pikáns képet posztolt!

Hihetetlen népszerű lett az izompacsirtából törékeny nővé váló Gabbi. Az elmúlt hetekben pedig azon dolgozott lelkesen, hogy az átalakulásának szentelje minden szabad idejért és energiáját. Természetesen elsőkörben szexi fotózásokon vett részt, hogy új oldalával árassza el a közösségi oldalait, majd hivatalosan is beadta a kérvényeit, hogy új identitását is megszerezze majd a későbbiekben. ENemrég kürtölte világgá, az engedélyekre vár, hogy hivatalosan is nővé válhasson, időközben pedig rószaszín Barbie-ként is megmutatta új külsejét. De már ez is a múlt:

Gabbi platina szőke hajjal, bikinifelső nélkül posztolta legfrissebb alkotását! EPIC!

Elszabadultak a hormonok: merész képpel hergeli a rajongóit a nővé lett hegyomlás!
  • Tyler Reks a pankrátor.
  • Tyler Reks felvállalta új életét.
  • Pankrátorból lett nő, Gabbi
  • Gabbi Tuft rózsaszín haj.
  • Gabbi átalaulás.
  • Tyler Reks családja.
  • Gabbi szakáll

Címlapfotó: Instagram/gabetuft

24 óra