FRISS KÉPEK A FORGATÁSRÓL: így néznek ki ma Carrie Bradshaw-ék! - Ő az új Samantha?

Megérkeztek az első képek a Szex és New York folytatásának forgatásáról! Nos, a kedvenceink bizony megöregedtek - viszont büszkén vállalják is ezt. Sőt, lehet, az új Samantha is lelepleződött.

And Just Like That... címmel folytatódik a Szex és New York - jelentette be az HBO Max néhány hónapja. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) is igent mondott a csatorna megkeresésére, a Samantha-t alakító Kim Catrall viszont nem. Azóta már az is kiderült, több új szereplő is érkezik majd a filmvászonra, lehet, hogy az "új" Samantha már le is lepleződött?

A forgatásról megérkeztek az első képek: Carrie, Charlotte és Miranda is nagyon trendi! Vállalják a korukat!

"A folytatás az 50 évesnél idősebb nőkről szól majd. És olyan lesz, mint a való életben: az emberek jönnek-mennek, a barátságok elhalványulnak és új barátságok kezdődnek" - mondta korábban egy műsorban az HBO programigazgatója, Casey Bloys, aki szerint a sorozat szereplői nem fogják emlegetni a múltat, így Samantha-t sem. A most elpkerült képek alapján talán az eszünkbe se jut majd a négyesfogat oszlopos tagja - Sarah Jessica Parkerék ugyanis lélegzetelállító szettekben forgatják a mozit. 

És közben feltűnt egy gyönyörű szépség - Ő lesz az új Samantha vajon? 

Íme a Szex és New York sztárjai ma - fotók jöttek a forgatásokról!
  • Carrie Bradshaw
  • Charlotte
  • Miranda.
  • Nicole Ari Parker

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra