PÜFFEDT FEJ, CÉRNA AZ ORRÁBAN - újabb plasztikája után sokkoló kép kerül elő Katie Price-ról! - FOTÓK

Ötgyermekes anyuka, aki a hatodik gyermekét várja, de a leginkább a plasztikai beavatkozásaival, összeomlásaival szerepel a címlapokon. Katie Price ismét kés alá feküdt, sokkoló képek kerültek elő róla.

Katie Price élete egy kész valósásgshow, nem csoda, hogy ő maga is Youtube-csatornát indított, hátha pénzt is keres majd vele. A Playboy egykori címlaplányára alig több mint egy éve talált rá a szerelem, de lovagját máris kemény megpróbáltatások elé állítja az élet. Első közös nyaralásukon a modell mindkét lábát eltörte, egy ideig úgy tűnt, a lábait is elvesztheti. A lovagnak így tolókocsival kellett nyaralni vinnie. Ráadásul a botrányhősnőt egy éven belül előbb a lakásából, majd az albijából is kitették a tartozásai miatt.

via GIPHY

Katie még mindig csak 42 éves, de már ötgyermekes anyuka. Évekig volt Peter Andre párja, akivel két gyermekük született, a 15 éves Junior és a 13 éves Princess, de volt Kieran Hayler párja is, kapcsolatukból született a 7 éves Jett és a 6 éves Bunny. Legnagyobb fia az egykori futball-sztár, Dwight Yorke gyermeke. A 18 éves Harvey látássérült, autista és az úgynevezett Prader-Willi-szindrómával született. Néhány hónapja jelentette be a modell, hogy nem tudja tovább nevelni, intézetbe adja. Közben kiderült, újra babát vár, de most nem ezért virít a címlapokon.

Maratoni műtétsorozaton alakítottak rajta, sokkoló képek láttak napvilágot róla. A cérna is kilóg a testéből...

Püffedt fej, vérömlenyek, cérna - így néz ki Katie Price a sokadik műtétje után!
  • Katie Price és Carl Woods.
  • Katie Price műtét után.
  • Katie Price plasztika után.
  • Katie Price sminkben.
  • Katie Price posztja.

Címlapfotó: Instagram/katieprice

24 óra