Bréking! Megszületett Sáfrány Emeséék kisfia - gyönyörű a neve! - FOTÓ

Megszületett Sáfrány Emese kisfia, a büszke anyuka egy kép kíséretében tudatta a világgal az örömhírt. A kisfiú gyönyörű nevet kapott.

A légtornász és párja Hornyák Ádám februárban jelentette be, érkezik az első közös gyermekük. Emese akkor már a várandóssága tizennyolcadik hetében járt, és nem titkolta élete talán legboldogabb időszakát éli. "Nagyon érdekesen alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja. Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk" – mondta a hot! magazinnak.

Nem sokkal később már a baba nemét is elárulta a boldog pár. Emese a közösségi oldalaira posztolt képeket arról a buliról, ahol lufik árulták el nekik végül születendő gyermekük nemét. "Végre megtudtuk, hogy kislányunk vagy kisfiúnk lesz... és a lufiból kék konfetti hullott ránk így; Kisfiúnk lesz! Mit szóltok?" - osztotta meg örümüket Emese a bejegyzése alatt.

"Június 20-án hajnali 6:19-kor megszületett közös fiunk Hornyák Ádámmal, a vártnál picit hamarabb ugyan, de annál nagyobb boldogságban és egészségben! Ádám nagy örömére Nolen azért még megvárta, hogy apukája élőben lássa a Magyarok 1:1-es eredményét! ;) Maga a szülés is minden komplikáció nélkül zajlott, így természetes úton hoztam világra kisfiam.
Végig mellettem volt Ádám is, amiért hálás vagyok neki, illetve azért is, hogy ilyen csodát hozott el az életembe
." - írta a közösségi oldalán Emese, aki egy képen is megmutatta a kisfiát.

Szívből gratulálunk!

Címlapfotó: Instagram/safrany_emese

24 óra