VISSZATÉR A GOSSIP GIRL! - Itt az előzetes és az új főszereplők! - Fotók

2007 őszén került a képernyőre az tiniknek szóló sorozat, ami az egész világot meghódította, 2012-ben aztán véget ért. És most itt a nagy bejelentés: visszatérnek! Már a szereplők is megvannak és az első előzetes is megérkezett!

Hosszú perceken át sorolhatnánk azokat a fiatal és tehetséges színészeket, akik a mára már legendássá vált Gossip Girl-ben megmutathatták magukat. Akadnak, akik közülük ma már ünnepelt világsztárok, de olyanok is, akik azóta el is tűntek a süllyesztőben. A sorozat készítői a tiniket célozták meg, amikor megalkották az itthon A pletykafészek címen futó alkotást, aminek az alapját Cecily von Ziegesar könyvsorozata adta. A történet a Manhattan Upper East Side-ján élő felső osztálybeli kamaszok életét mutatta be. A főszereplőt akkor egy bizonyos Blake Lively testesítette meg - gyanítjuk, őt ma már senkinek nem kell bemutatni. De a többieket sem nagyon: Blair, Dan, Nate, Chuck és a lányok - máig legendák a fiatalok körében. 

Hat évadon át futott, 2012-ben ért véget és most itt a nagy bejelentés - visszatér!

via GIPHY

S hogy mit lehet tudni a Gossip Girl új részeiről? Nos, az első előzetes és a szereposztás már meg is érkezett. Összesen 10 új epizódot terveznek., és a sorozatot július 8-tól az Egyesült Államokban az HBO Max-on már képernyőre is tűzik, a magyarországi megjelenésről egyelőre nincsenek információink. Ami biztos még, az új évadban nem a korábbi történet folytatását izgulhatjuk majd végig. "Ez egyfajta bővítés lesz" - magyarázta a szerző és producer Joshua Safran, aki az elmúlt hat évadnak is a kreatív ötletgazdája volt. Ami marad: a "Constance Billard lányiskola" és a "Gossip Girl". A történetet azonban új szereplők mesélik majd el.

Hogy kik ők? Az is kiderült! És megérkezett az első előzetes is!

Visszatér a Gossip Girl - itt az előzetes és a szereplők!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra