SOKKOLÓ VIDEÓ: 23 évesen hunyt el a népszerű Youtube-sztár! - FOTÓK

"Reméltük, hogy soha nem kell elkészítenünk ezt a videót". Egy fiatal, tehetséges és népszerű vloggertől búcsúznak így a bajtársai, alig 23 évesen vesztette el élete harcát.

Borzasztó tragédia rázza meg a "The Real Life Guys" néven ismert internetes közösséget: a csatornát 5 évvel ezelőtt indító ikertestvérek egyike szerdán alig 23 évesen hunyt el. A fiúk mindenféle őrült projekttel és kísérlettel építették fel a videóportált, közel 1, 3 millió felíratkozót gyűjtöttek össze filmjeikkel. Sokkolta a hír a rajongókat, és most az is kérdés, lesz-e, lehet-e így folytatás. A 23 éves Phillip néhány hete már egy megrázó interjúban beszélt betegségéről: a szervezetét megtámadó kór valósággal felemésztette a testét, a mellkasán akkorra már egy hatalmas lyuk tátongott.

A fiatal srác tisztában volt vele, az esélyei a nullával egyenlőek!

via GIPHY

A YouTuberek az elmúlt években számos emlékezetes videóval gazdagították a világot. Többek között megépítették a saját tankjukat is. "Az elmúlt hetekben sok fájdalmat élt át, és biztosak vagyunk benne, hogy most már jobb helyen van" - áll a "The Real Life Guys" nevű Instagram-csatornán megjelent sokkoló közleményben. A halálhírhez egy videó is érkezett, a srác ikertestvére, Johannes a kamera előtt igyekszik nyugodtnak látszani: "Philipp a kórházban újabb erős vérzést kapott, majd tegnap elhunyt".

A fiatalember 7 éven át küzdött a betegséggel - a búcsúvideó letarolja netet. Képtelenség könnyek nélkül végignézni...

A sokkoló bejelentés és a búcsúvideó futótűzként terjed!

Címlapfotó: Instagram/the_real_life_guys

24 óra