"Örökké szeretlek" - üzeni egy képpel Kim Kardashian az Irina Shayk-kel randizó férjének! Sőt... - FOTÓK

A show csak most kezdődik: miután kiderült, hogy a válófélben lévő Kanye West Bradley Cooper exével, Irina Shayk-kel randizik, valósággal felrobbantak a híroldalak. Most az is kiderült, Kim mit gondol az új szerelemről, ami ráadásul nem is új.

Májusban egy sztárpletykákra szakosodott Instagram-oldal kürtölte világgá, hogy a Kim Kardashian-nel válófélben lévő Kanye West újra szerelmes, párja pedig nem más, mint Cristiano Ronaldo és Bradley Cooper exe, Irina Shayk. Hivatalosan az érintettek nem cáfolták a hírt, de már nem is nagyon tehetnék, hiszen néhány napja Franciaországban fotózták le őket együtt, ahol a rapper 44. születésnapját ünnepelték.

Most újabb fordulat van az ügyben: kiderült, mit gondol Kim Kardashian. És az is, Kanye és Irina nem először egy pár!

via GIPHY

Már New Yorkban is látták együtt a párt, majd együtt repültek Franciaországba, hogy megünnepeljék Kanye szülinapját. A bennfentesek szerint egyelőre csak randikról szabad beszélni, de tény, mindketten komolyan érdeklődnek a másik iránt. A róluk készült paparazzifotók hírére időközben Kim is reagált, közeli ismerőse pedig megosztotta a világgal a reality-sztár véleményét. Sőt, nyilvánosan üzent is volt férjének, akinek a szíve a jelek szerint nem először gyúlt lángra Irina Shayk iránt.

Ettől nagyobb fordulatot egy frogatókönyvíró sem találhatna ki!

Mindenkit meglep Kim Kardashian véleménye férje új párjáról! Aki nem is új...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot
 

24 óra