7 hónapja szült, most ismét babát vár a szupermodell - Fotók

Alig hét hónappal kislánya születése után ismét van oka az örömre: újra terhes. A modell az örömteli hírt kedden jelentette be az Instagramon, de aggodalmának is hangot adott.

"Jamesnek és nekem van egy kis bejelentésünk" - kezdte üzenetét a 35 éves Jessica Hart, majd a rajongóinak küldött videóüzenetben elárulta, újra anya lesz. "A bejelentés az, hogy most tudtam meg, hogy ismét terhes vagyok." - tette hozzá. Szokatlan dolog, de nem csak azért, mert alig több mint fél éve született meg a kislánya, azért is, mert a várandóssága viszonylag korai szakaszában, a hatodik héten fedte fel titkát. Persze, ez sem véletlen.

"Izgalmas a kezdeti sokk után, hogy két éven belül két kisbabánk lesz." - magyarázta, majd elárulta, miért hozta máris nyilvánosságra az örömhírt. "Azért osztom meg ezt ilyen korán, mert szeretném mindezt a közösséggel együtt átélni. Így bármi is történik, tudni fogjátok. De két két év alatti gyerekünk lesz - ez egy vad utazás és egy izgalmas utazás lesz. Alig várom, hogy megoszthassam veletek" - magyarázta döntéséről. 

Jessica Hart lánya, Baby-Rae mindössze 14 hónapos lesz, amikor testvére a világra jön. Az ausztrál modell tavaly szeptemberben jelentette be első terhességét, november 17-én Los Angelesben pedig meg is született az első gyermeke. Jessicának most először az étrendjén kell változtatnia, hiszen egyszerre terhes és szoptat, ráadásul vegan étrend szerint táplálkozik.

De nem csak a modell, a vőlegénye, a 36 éves James Kirkham és kislánya is izgatottan várja már a baba érkezését. Ez derül ki Jessica Story-jaiból, ahol azt is megmutatta, hogyan tudta meg, újra anya lesz.

Címlapfotó: Instagram/jesshart

24 óra