ÁLOMRANDI! J-Lo és Ben Affleck az éjszakát is együtt töltötte - FOTÓK

Alig több mint egy hete robbant a hír, J-Lo és Ben Affleck randizik, az énekesnő akkor annyit közölt, barátok. Most nem akármilyen képek készültek róluk.

Nincs még egy hónapja sem, hogy Alex Rodriguez és Jennifer Lopez egy közös közleményben tudatta a világgal, nem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat, azóta olyan tempóban peregnek az események, hogy csak úgy kapkodjuk a fejünket. Alig 10 napja derült ki, az Ama De Armas-szal néhány hónapja szakító Ben Affleck rendszeres vendég J-Lo otthonában, és eltitkolni se tudták volna, hiszen számos sorozat is készült róluk. Az énekesnő határozottan reagált: csak barátok.

De ki hiszi el ezt neki az elmúlt napok eseménei után???

via GIPHY

Most újabb fotósorozat készült Beniferről. Bizony, alig 20 éve így nevezte őket a bulvársajtó. J-Lo ugyanis a 2000-es évek elején egyszer már járt Ben Affleck-kel, aki alig 26 évesen, 1998-ban Oscar-díjat is kapott, a nők pedig odáig voltak érte. A kapcsolatuk 2004-ben ért véget, de most minden jel arra utal, most akár újra is kezdhetik. Ben egy magángéppel vitte randizni J-Lo-t, a paparazzik pedig szorosan a nyomukban loholtak. Így szinte semmiről nem maradt le a világ sem.

Sőt, a sztárpár az éjszakát is együtt töltötte - nem is akárhol!

Látod Ben kezét? Kíváncsian várjuk J-Lo reakcióját ezekre a képekre!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra