PAPARAZZI LEPLEZTE LE: titokban letolták Rihanna haját! - Fotók

A világ leggazdagabb női előadója lett a hivatalos jelentés szerint, így ma már akármit tesz, ő diktálja a divatot. Dús hajkorona nélkül pláne.

Alig két hónapja a szupersztár a közösségi oldalán tette közzé a fehérneműmárkájának, a Savage x Fenti-nek a legfrissebb kampányképeit. A nők természetesen a tavaszi kollekciót is kitörő örömmel fogadták, azonban akadt más érdekesebb dolog is képein. Rihanna a kampányhoz curtain bangs frizurát vágatott magának, szinte azonnal trendet teremtett vele. A nők megrohamozták a fodrászszalonokat, de a jelek szerint máris kérhetnek új időpontot.

Rihannát most egy lesifotós kapta le - a haja eltűnt! Jószerivel az egész!

via GIPHY

Néhány hete érkezett a Forbes friss listája, Rihanna a leggazdagabb női előadó lett a világon, olyan sztárokat maga mögé utasítva, mint Jennifer Lopez, Madonna és Beyonce. Talán épp ezt ünnepelte meg kedden este, amikor Santa Monica-ban a Giorgio Baldiba ment vacsorázni. Persze, hamar híre ment, hogy hol időzik a késő esti órákban, így akadt paparazzi, aki oda is ért, mielőtt távozott volna. Ez a cikk persze most simán Rihanna extravagáns viseletéről szólna, ha nem szúrt volna szemet mindenkinek:

Az énekesnő megvált a hosszú hajától - rövidebb már ne is nagyon lehetne!

A jelek szerint muszáj lesz megszokni Rihannát ezekkel a tincsekkel! Mire megnő...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra