Halálra késelték a magyar rockzenészt - Friss videót hozott nyilvánosságra a rendőrség!

Megrázó részleteket és egy videót közölt a rendőrség a tegnap Dunavarsányban történt gyilkosságról. Az áldozat egy ismert rockzenész.

Hétfőn reggel 7 óra után arról kaptak bejelentést a rendőrök, hogy egy Szigetsor utcai ház udvarán leszúrtak egy férfit. Az áldozat belehalt sérüléseibe, a támadók pedig elmenekültek. Mára az is kiderült, a gyilkosság gyanúsítottja D. Sándor és fia, Sanyika. Az áldozat pedig a férfi feleségének új szerelme, az ismert rockzenész, K. Gyula. A Bors híre szerint D. Sánort a felesége, Évike a zenész iatt hagyta el, válóperük napján kereste fel őt a fiával a férfi, a szóváltás azonban gyilkosságba torkollott.

"A rövid idő alatt helyszínre irányított rendőri egységek hermetikusan lezárták a települést, esélyt sem adva a további szökésre. A helyzet reménytelenségét felfogva az 54 éves D. Sándor feladta magát a Dunavarsányi Rendőrőrsön. A társa után zajlott hajtóvadászat nem tartott sokáig, 27 éves fiát a zárásban részt vevő járőrök 9 óra körül a helyszíntől 3 kilométerre elfogták." - közölte most a rendőrség.

Az apa és a fia is megtagadta a vallomástételt, a rendőröknek azonban így is vannak friss híreik az üggyel kapcsolatban. És egy videó is!

Friss képek és videó érkezett a brutális gyilkosságról!

Címlapfotó: police.hu

24 óra