FELADTA: kidobta a mérlegét is Jessica Simpson, aki 50 kilót fogyott a terhessége után - FOTÓK

Harmadik gyermekével alaposan felszedett, aztán közel fél mázsától szabadult meg. Az élő szexszimbólum azonban feladta. Elengedte a súlyát, és a mérleget is kidobta.

2018 őszén az egész világot meglepte Jessica Simpson bejelentése, ismét anya lesz. A énekesnő várandóssága utolsó heteiben már kétségbeesetten kért segítséget a rajongóitól: rengeteget szedett fel, a lábai pedig úgy bevizesedtek, hogy a papucsába sem nagyon tudta bepréselni őket. 2019 március 19-én aztán boldogan kürtölte világgá, megszületett harmadik gyermeke. És onnantól kezdve az egykori szexszimbólum nagyon tudatos diétába kezdett. Az eredménytől az egész viágnak leesett az álla.

via GIPHY

A énekesnő most egy megrázó interjút adott a Today-nek. Ebben árulta el többek között, hogy gyerekkorában molesztálták, emiatt drog- és alkoholfüggő lett. De az is kiderült, a fogyókúrája, ami hónapokon át ejtette csodába a világot, már a múltté. Jessicának fogalma sincs már, mennyi a súlya. Mérlege sincs. "Kidobtam" - mondta a 40 éves Simpson. "Fogalmam sincs, mennyit nyomok. Csak jól akarom érezni magam, és felhúzni a nadrágom cipzárját. Ha nem sikerül, akkor van egy másik méretem. Minden méretem megvan." - tette hozzá.

És az is kiderült, miért határozott így! A friss képei is erről tanúskodnak!

Nem fogyózik többé, feladta a kilókkal szembeni harcát!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra