BÁRMIKOR MEGÉRKEZHET: így táncol a hatalmas pocakjával Karsai Zita! - Videó

November végén jelentette be, első gyerekét hordja a szíve alatt, bejegyzései alapján a pici bármikor megérkezhet már. És táncol!

Szinte hihetetlen, a gyönyörű táncos tizenöt évvel ezelőtt lett országosan ismert idehaza. Zita már azelőtt is táncosként kereste a kenyerét, a színházak egymásnak adták a kilincset érte, de szerződéssel hosszú hónapokat lehúzott Londonban, Ibizán és Mallorcán is. Majd 2006-ban hazajött, hogy megmutassa magát a Megatáncban, és az ujjai köré csavarta az országot. Legfőképpen a férfiakat.

via GIPHY

Néhány éve ismét egy hatalmas siker miatt került a címlapokra, egy német tehetségkutatóban hívta fel magára a figyelmet, a sztárokból álló zsűri is elájult a tudásától. Ezt követően olyan világsztárok háttértáncosa lett, mint DJ Bobo és Andrea Berg. Tavaly novemberben aztán az egész országot meglepte, amikor egy élő tévéműsorban árulta el, babát vár. Kiderült a pici neme és neve is!

Zita pocakja már hatalmas, gyakorlatilag a kislánya bármelyik pillanatban megérkezhet! Nem mindennapi táncos vidót készített így!

Megőrülnek a rajongók a mindenórás kismama táncos videójáért!

Címlapfotó: Instagram/zitakarsai_official-ForgácsBeaPhotography

24 óra