J-Lo dobta ki a vőlegényét - kiderült a szakítás valódi oka! - Fotók

Újabb fejlemények Jennifer Lopezék szakításának ügyében: kiderült, az énekesnő tette lapátra a vőlegényét és az oka sem maradt titokban.

Néhány hete J-Lo egyik közeli ismerőse árulta el egy amerikai bulvárlapnak, az énekesnő és vőlegénye szakítottak. A pár nem cáfolta a sajtóhíreket, sőt, Alex Rodriguez elismerte, van min dolgozniuk, ami a kapcsolatukat illeti. Sőt, Dominikán beszéltek meg randit, ahol végül ismét össze is jöttek. De az örömük nem tartott csak ideig-óráig. Alig egy hónappal a békülés után a pár egy közös közleményt adott ki: vége.

Most újabb meglepő hírek érkeztek: kiderült, J-Lo miért tette mégis lapátra a sportolót!

via GIPHY

"Beláttuk, hogy barátokként jobbak vagyunk együtt és nagyon örülünk, hogy azok maradhatunk. Továbbra is együtt fogunk dolgozni és támogatjuk majd egymást a közös üzleteinkben és projektjeinkben. A legjobbakat kívánjuk egymásnak és a gyermekeinknek. Tiszteletünket és köszönetünket fejezzük ki a baráti üzenetekért és támogatásokért." - írta a pár a közös közleményében néhány hete, mára azonban az is kiderült, csak az egyikőjük akarta ez: Jennifer Lopez!

Az énekesnő ismerőse elárulta a szakítás részleteit és az is kiderült, kétszer is lemondták az esküvőt!

Ezért dobta ki végleg vőlegényét J-Lo - Fotók

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra