FEL SEM ISMERED MÁR: Hat hónapot jósolt Chevy Chase-nek az orvosa - FOTÓK

A 80-as és 90-es években minden valamirevaló családi filmben és vígjátékban szerepet kapott - 77 évesen már fel sem ismerjük. Rossz hírt közölt vele az orvosa.

Óvakodj a törpétől, Családi vakáció, Eszelős szívatás, Semmit a szemnek - csupán néhány filmcím, ami ismerősen cseng szinte bárkinek ma is. És ha ezek nem is, a bennük szereplő főhős arca bizon élesen él mindenki emlékezetében. Chevy Chase humoristaként indult el a pályán, de a filmes szerepek nagyon hamar megtalálták, aminek köszönhetően egy több évtizedes Hollywood-i múlt áll már a háta mögött. És ha ez nem elég, ott van Paul Simon slágere, a You can call me all, amiben főszerepet kapott - máig imádja a világ.

Chevy Chase 1943. október 8-án született New Yorkban, és nem tévedés, tavaly már a 77-et töltötte. Pályája elején forgatókönyvíróként dolgozott, majd színészként, újságíróként is. Ezt követően jöttek a filmes megkeresések, sokoldalúságáról pedig csak annyit, hogy a nyolcvanas években készült Fletch-filmek zenéjét is ő szerezte. Karrierje a 90-es években indult hanyatlásnak, háromszor nősült. Az utóbbi években már ő is a közösségi oldalakon próbál kiteljesedni. Most azonban megrázó hír érkezett...

Egy bennfentes szerint, ha így folytatja, alig 6 hónapja lehet hátra! Orvosa diagnózia őt is sokkolta.

Rá sem ismersz ma már - súlyos beteg a nagy nevettető!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra