És akkor a 46 éves Penelope Cruz levágatta a haját! - Fotók

Penélope Cruz azon színésznők egyike, akinek sikerült megvalósítani az amerikai álmot, sőt, Oscar-díjas is lett. Szépsége évtizedek óta babonázza meg a férfiakat, a hosszú haja már nem. Levágatta.

A fél világot magába bolondította már a filmeknek köszönhetően, amelyekben szerepelt, magazinfotói minden egyes alkalommal futótűzként járták körbe a világot. A 46 éves Penelope Cruz Spanyolországból hódította meg Hollywood-ot, tehetséges színésznőként és gyönyörű nőként nem volt nehéz dolga. A színésznő több mint tíz éve házas, két gyermek büszek édesanyja, szépségének pedig állandó eleme dús, sötét, hosszú hajkoronája...

Hja, az már nem - friss képéről derült ki, megvált tőle!

via GIPHY

Penelope Cruz egész élete során népszerű volt a férfiak körében. Karrierje elején egy spanyol zenész volt a párja, majd miután felfedezte magának Amerika, világsztárok tucatjai epekedtek utána. A Vanília égbolt című film forgatásán ismerte meg Tom Cruise-t, össze is jöttek, majd szakításuk után Matthew McConaughey-val lett egy pár. Ez a szerelem sem tartott örökké, ésOrlando Bloom-mal még addig sem, aztán 2008-ban összejött Javier Bardemmel, akivel 2010-ben össze is házasodtak. Úgyhogy Penelope-ról már csak álmodozni lehet, a hosszú haját azonban törölhetjük a fejünkből. 

Igaz, ez a rövid frizura is nagyon jól ánn neki! Sőt... Felrobbant az oldala!

A 46 éves szexszimbólum merész lépésre szánta magát! Bejött!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra