Gigi Hadid új hajszínét a Netflix sikersorozata ihlette - Zendayanak is jól áll! - Fotók

Váratlan siker lett a Netflixen a sorozat, de nem csak a történet, a főhőse is egy markáns karakter. Úgy tűnik, világsztárokat is megihletett.

Itt a tavasz, ilyenkor a nők nem csak a frizurájuk fazonján hajamosak változtatni, bátrabban kísérleteznek a színekkel is. Különösen azóta, amióta a koronavírus-járványnak köszönhetően az életünk nagyobbik részét korlátozások között, sokszor karanténban is töltjük. A bezártságnak köszönhetően az ilyen apró változások is olyan nagy lélektani hatással bírnak, mintha új otthonba költöztünk volna, vagy váratlanul munkahelyet váltunk.

via GIPHY

Márpedig az alig 25 éves Gigi Hadid élete cseppet sem lett unalmas, ami az elmúlt évet illeti: első gyermekével volt hónapokig várandós, világra is hozta a picit, sőt, azóta már a kifutóra is visszatért. Úgy tűnik, valamiért mégis úgy érezte, a frizuráján kell frissítenie, ő pedig a NETFLIX sikersorozatának, a Vezércsel-nek a főhősnőjének fruzuráját másolta le. Az alkotás angol címéből eredően „Queen’s Gambit“ vörösre keresztelt szín tényleg merész húzás, olyannyira, hogy a főhőst alakító színésznő is csak parókával vállalta a forgatásokat - ő ugyanis eredendően szőke!

Ez a merész szín lehet az év slágere - Zendayan is nagyon dögös!

Merész hajszín, de jól áll Giginek és Zendayának is!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

Következő oldal

24 óra