BEYONCE IS GYÁSZOL: 13 évesen hunyt el a népszerű influenszer! - Fotók

Százezrek követték az Instagramon, most tragikus hír érkezett: alig 13 évesen legyőzte a betegsége. Beyonce búcsúvideóján milliók könnyeznek.

Két évvel ezelőtt az orvosok egy daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála, az akkor alig 11 esztendős lány úgy döntött, szenvedéseit és harcát a gyilkos kór ellen a közösségi oldalán mutatja majd meg. Nem túlzás, százezrek példaképe lett, követői közt pedig felbukkant nagy kedvence és példaképe, Beyonce is. Tavaly májusban így ő is bizakodó volt, amikor jó hírek érkeztek Lyric állapotáról, augusztusban azonban fordult a kocka és kiújult a kislány betegsége.

via GIPHY

Március 4-én aztán a lány szülei drámai hírt közöltek: az alig 13 éves kislánynak az orvosok szeirnt már nem sok ideje maradt hátra. Igazuk lett. Alig egy nappal később a kislány alig 13 évesen örökre lehunyta a szemeit. Röviddel a halála előtt azonban még nem akármilyen megtiszteltetésben lehetett része: kedvence, Beyoncé ugyanis a legnagyobb slágereiből énekelt fel részleteket, amelyeknek a szövegét is átírta Lyric számára. A felvételre pedig a kislány életét bemutató képeket és videókat vágott.

A nem mindennapi alkotást halála előtt még ő is hallhatta - a szülei pedig most nem mindennapi sorok mellett hozták mindezt nyilvánosságra!

Beyonce videóján könnyezik a világ - alig 13 évesen ment el egy példakép!

Címlapfotó: Instagram/cheyannshaw

24 óra