ITT A VÉGEREDMÉNY: ez a világ 10 legszebb strandja idén! - Fotók

Nem tudjuk, kinek az ötlete volt, hogy idén is elkészüljön ez a kutatás, mindenesetre a végeredményt büszkén tették közzé.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ki lehet jelenteni, hogy egyre többen keresnek olyan úticélt, ahová akár repülővel is könnyű eljutni, és akad látnivaló bőven. És persze az sem hátrány, ha meg lehet mártózni valahol - alig egy éve ezekkel a sorokkal vezettük fel azt a cikket, amely a világ legszebb strandjainak listáját mutatta be. Nos, azóta már annak is örülünk, ha kidughatjuk az orrunkat a lakásból, az egyik legnagyobb utazási portál szakembereinek ez azonban nem szegte a kedvét - idén is nyilvánosságra hozták a világ legszebb strandjainak listáját.

 

via GIPHY

A Tripadvisor nevű amerikai portál több millió felhasználó visszajelzését elemezte, majd összesítette, és ez alapján közölte a listát, amelyben a világ legszebb strandjait sorolják fel. Azt is kiemelik, hogy az elmúlt két évben a brazíliai Baía dos Sanchos nevű fürdőhely végzett az élen, de az egyeduralkodásának vége.

Viszont akad olasz tengerpart is a legszebbek közt! 

Íme a világ 10 legszebb strandja 2021-ben!

Címlapkép: 123rf.com

24 óra