TREND: Íme a szezon 5 legmenőbb menyasszonyi ruhája - Fotók

Mielőtt az oltár előtt is kimondjuk az Igen-t, érdemes a megfelelő menyasszonyi ruhára is rábólintani. Ebben is segítünk.

A nők szinte kivétel nélkül arról álmodnak, hogy egyszer majd egy gyönyörű hófehér ruhában, egy álomesküvőn fogadhatnak majd örök hűséget a kedvesüknek, és bár számtalanszor elképzelik, milyen ruhában nyűgözik majd le a jövendőbelijüket a nagy napon, akkor lesznek igazán bajba, ha azt ki is kell választaniuk. A koronavírus miatt gyakorlatilag folyamatosan esküvőszezon van, hiszen szűk körben fogadhatunk csak örök hűséget szerelmünknek. Most azoknak segítünk, akiknek már valóban megkérték a kezét, az esküvő a nyakokun, de még nem jutottak dűlőre.

via GIPHY

Ami biztos: a menyasszonyi ruha, ma már egy külön iparág, ugyanakkor a legnagyobb tervezők sem engedhetik meg maguknak, hogy ne készítsenek egy-egy darabot hűséges vásárlóik életének legnagyobb napjára. Vera Wang, Oscar de la Renta, Galia Lahav, Carolina Herrera vagy Viktor & Rolf különösen sikeresek ebben, és a közelmúltban bemutatott darabjaik alapján kijelenthetjük, az elkövetkezendő évben a stílusok, anyagok, és szabásvonalak keveredésének lesz divatja.

Íme az elkövetkezendő évek legkülönlegesebb és legtrendibb menyasszonyi ruhái! Van köztük elég bizarr is.

Merész, bizarr, bohókás, fejedelmi,... - melyiket vennéd fel?

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra