TÖBB MNINT TESTŐR: ez a férfi lett Pamela Anderson ötödik férje! - Fotók

Egy éve januárban ment férjhez, majd 12 nap után elvált - Pamela Andersont újra oltár elé kísérték. Megérkeztek az első közös képek.

Az egész világot meglepte másfél éve a Baywatch egykori szexi vízimentője, egy nagyon kemény posztban rántotta le a leplet korábbi párkapcsolatáról. Volt párját, a 33 éves Adil Rami-t pedig egész egyszerűen egy szörnyetegnek nevezte, aki két éven át tette őt lóvá folyamatosan és élt vissza az érzéseivel. Nincs mit szépíteni, megcsalta őt. Aztán alig egy éve megdöbbent az egész világ, Pamela Anderson váratlanul férjhez ment egy 4 éves férfihez, aki az elmondása szerint 35 évet várt rá. 

Majd 12 nap után elváltak... Itt az újabb forduló: Pamela titokban megint férjhez ment!

Kísérteties: Pamela Anderson ismét férjhez ment. Az egykori szexszimbólum a pandémia alatt szeretett bele a testőrébe, majd Karácsonykor a nagyszülei birtokán örök hűséget is fogadtak egymásnak. „Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell: egy olyan férfi karjai közt, aki igazán szeret. Karácsonykor házasodtunk össze, mindkét család áldásával, nagyon örülnek nekünk” – mesélte a DailyMail-nek Pamela, aki az ötödik férjét fogyasztja, de hatodszor házas. Rick Salomonnal ugyanis kétszer is megpróbálták együtt...

Most végre megérkezett az első közös esküvői kép, sőt, Pamela az ágyából élőzött újdonsült férjével!

Gyönyörű menyasszony volt a Baywatch szexi sztárja - ő meg a férje!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra