NEHÉZBOMBÁZÓ: túl az első szexi fotózásán a pankrátor, aki nőként kezdett új életet! - Fotók

A feleségével is összeállt

Nincs két hete, hogy a 196 centis hegyomlás "kiállt a fénybe" és bejelentette, nőként él tovább, máris megérkeztek az első megható és dögös képek róla. 

Úgy tűnik, alig két hét alatt máris nagyobb hírnévre tett szert, mint karrierje csúcsán, profi sportolóként. Pedig akkortájt alig volt olyan este, hogy ne csodálhattuk volna meg az erejét a televízióban. Tyler Reks pankrátori karrierje 2009-ben indult, 2012-ig rendszeresen lehetett látni őt a TV-műsorokban. A 196 centiméter magas, több mint 110 kilós kolosszus olyan volt, mint egy szobor, erejével mindenkivel szemben volt esélye a ringben, talán ezért is kapta fel a világ most a fejét, amikor néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán egy meglepő képet és egy megható valomást tett közzé.

Elárulta: nőként él már, és Gabbi Alon Tuft az új neve.

via GIPHY

A férfi akkor az alábbi vallomással lepte meg a világot: "Ez vagyok én. Ez az az oldal, amit elrejtettem az árnyékban. Féltem, mit fog gondolni rólam a világ - mit fog gondolni rólam a családom, a barátaim. De már nem félek. Szeretem magam úgy, ahogy vagyok. Az elmúlt 8 hónap a legsötétebb volt az életemben." - kezdi sorait a volt sportoló, aki ezt követően leírja, a teher, hogy megmutassa magát így a világnak, többször majdnem a vég közelébe sodorta. "De eljött a nap, amikor már mindegy volt nekem, mit gondolnak mások, határtalanná váltam, és hagytam, hogy az igazi énem kilépjen a fénybe" - folytatja.

Gabbi mellett a felesége is kiállt, nem mindennapi Valentin-napon vannak túl - és az első profi fotózáson is!

Nem mindennapi Valentin-napon vannak túl a feleségével - Fotók

Címlapfotó: Instagram/gabetuft

24 óra