BÁTOR: így néz ki a 24 éves Bella Hadid smink és retus nélkül - Fotók

A Victoria's Secret modellek a világ legtökéletesebbjei - legalábbis ezt a képet sugallják az embereknek. Bella hadid egy közülük - megmutatta a valóságot.

Bizony, a sztárok sem tökéletesek, sőt, még a sztármodellek sem! Az egyik legjobb példa erre Bella Hadid, az azóta már világhírűvé lett influenszer, a Victoria's Secret angyala. Mert bár a közösségi oldalán tízmilliók előtt szinte csak makulátlan képek jelennek meg róla, mert a világ leghíresebb divatshow-in bele nem lehet kötni a kifutón, bizony az ő életében is vannak olyan pillanatok, amiket csak nagyon ritkán mutat meg a világnak.

Úgy tűnik, most ilyen őszinte pillanatoknak lehetünk szemtanúi!

via GIPHY

Több mint 38 millióan követik az Instagramon, bődületes szám. És gondoljunk csak bele, még mindig csak 24 éves. Ha a közösségi oldala csak ez az egyetlen bevételi forrása lenne, is bőven milliomos lenne Bella Hadid. Topmodellként szerepel a hírek közt, a magánéletéről mindenki tud mindent, miközben azért neki is akadnak titkai. Bizony, korábban paparazzik is leleplezték már, egy huszonéves fiatal, ünnepelt modellnek is bőven akadhatnak olyan hibái, mint bárki másnak. Most meg ő maga mutatta meg a teljes valóságot.

Smink nélküli képein már szinte fel sem ismerjük Bella-t! De tény, így is gyönyörű...

Íme a sztármodell smink nélkül - megmutatta a valóságot!

Címlapfotó: Instagram/BellaHadid

24 óra