MÁR NEM ÍGY NÉZ KI! Felismerhetetlen az új hajával Selena Gomez - Fotók

A karrierje csak a magánélete miatt torpan meg néha, a szerelemmel és az egészségével akadnak gondjai. Selena Gomez most mégis a haja miatt landolt a címlapokon. Ha ez tényleg ő...

2017-ben gyakorlatilag megmentette Selena Gomez életét az egyik legjobb barátnője, Francia Raisa. Az akkor 31 éves lány önként ajánlotta fel a világsztárnak az egyik veséjét, miután kiderült, Selena egy súlyos autoimmun betegségben, lupusban szenved. A világsztár a műtétet követően osztott meg egy képet a kórházból, igaz, azóta ennek a barátságának csúnya vége lett: a lány azt állítja, évek óta felé se néz a énekesnő. Tavaly áprilisban aztán a Miley Cyrusnak egy nyilvános videóban árulta el: bipoláris zavart diagnosztizáltak nála.

És akkor Justin Bieberről még nem is ejtettünk szót...

via GIPHY

Persze, ahhoz, hogy Selena mániás depresszióban szenvedjen, valószínűleg hozzájárulhatott, hogy Justin Bieber alaosan felültette őt. Hosszú hónapok alatt édesgette magához vissza az egyébként is bizalmatlanná vált Selenát, majd váratlanul tette lapátra, hogy gyakorlatilag pillanatok alatt jöjjön össze Hailey Baldwinnal, akit nagyon hamar feleségül is vett. Nem csoda, hogy Selena szakemberek segítségével próbálja maga mögött hagyni ezeket a nehéz éveket. Talán ennek lehet a jele most az a tény, hogy az örök barnaként elkönyvelt énekesnő új külsővel lepte meg magát.

Nem is ő, mások osztották meg a friss képeket Selenáról - rá sem ismerni a tinik kedvencére!

Bátor döntés és bátor fotó - Selena bikinis képére nincsenek szavak!

Címlapfotó: Promedia/RedDot

24 óra