TAROL A TREND: az anya-lánya tetkó az év nyertese! Zseniális motívumok készülnek - Fotók

A tetoválások népszerűsége rohamosan nő, így ma már anyáról lányára is száll a hagyomány, sőt, közös motívumokkal is megörökítik az összetartozásukat. Az elmúlt év egyik legnépszerűbb trendje az anya-lánya tetkó.

Csak úgy, mint a divat, a testékszerek és tetoválások terén is mindig kitalálnak valami újat. A nők egy időben például a fenekük felé, a derekukra tetováltattak előszeretettel nonfiguratív ábrákat. De emlékszünk arra a korszakra is, amikor a vízből kiugró delfintől és a vállon feszülő skorpiótól menőbb dolog nem létezett a Földön. A divat azonban múlandó, így ezeket a motívumokat általában mással fedik le, vagy leszedetik.

Alig egy éve azonban egy új trend ütötte fel a fejét, az anya-lánya közös tetkó!

via GIPHY

A rendszerváltás előtt is lehetett már tetoválásokkal találkozni idehaza, de a nagy áttörést a 90-es évek hozták meg. Akkor egyre többen döntöttek úgy, varratnak valait a bőrükre és rohamosan szaporodni kezdtek a tetoválószalonk is. Az első generáció jelentős része azóta már maga is szülő. Sőt, a gyermekeik is betöltötték a 18-at. Ez lehetett az alapötlete az új trendnek:

Az anya-lánya tetkók hónapok óta tarolják le a piacot - egyre ötletesebb motívumokkal, és páros tetkókkal!

Íme az anya-lánya tetkók eddigi legjobb motívumai!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra