MEGŐRÜLNEK A NŐK: Ledobta a ruháit az 56 éves Keanu Reeves a tengerparton

2020 végén hosszú heteket töltött Berlinben a szerelmével, ott szabadult meg a hosszú hajától is. Keanu Reeves visszatért Amerikába és a tengerparton villantott.

Sikerei elején, a 90-es években sorra érték a tragédiák, drogtúladagolás miatt elvesztette a barátját, River Phoenix-et, majd a Matrix évében akkori szerelmével halva született a közös gyermekük. Keanu Reeves két évvel később ráadásul párját, Jennifer Syme-t is elvesztette, aki halálos autóbalesetet szenvedett. Közel két évtizeden át rejtőzködő életet folytatott, semmit nem lehett ttudni a magánéletéről, kerülte a nyilvánosságot.

Aztán nem olyan rég a szerelmével együtt állt ki a vörös szőnyegre. Most meg már vetkőzik is...

via GIPHY

2019 november elején egy gálán Keanu kézenfogva jelent meg az akkor 46 éves Alexandra Grant-tel. Ő az a nő, akivel 9 évvel ezelőtt már közösen dolgoztak a színész könyvén, ő illusztrálta őket, majd közös kiadót is alapítottak. Arra azonban senki nem gondolt volna, hogy ettől több is lehet köztük. Ősszel aztán már számos közös sorozat készült róluk, a pár Berlinbe költözött egy időre, ahol a Matrix folytatását forgatták. Reeves az új évet már Amerikában kezdte, friss fotóitól felrobbant a  világháló, és ujjonganak a nők.

Az 56 éves Reeves motorral érkezett a malibui tengerpartra, majd nekivetkőzött... .

Az 56 éves színész friss képeitől odáig vannak a nők! Nem véletlenül...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra