Gwen Stefani eljegyzési gyűrűjén ámul a világ - egy videójában szúrták ki!

Az 51 éves énekesnő öt éve van együtt a viág legszexibb férfijának is megválasztott Blake Shelton-nel, aki néhány hete meg is kérte a kezét.

1969-ben született, és már akkor sejteni lehetett, a zenéhez lesz köze. Gwen Stefani édesapja a Yamaha marketingigazgatója volt, anyja könyvelő. Három testvéréből egy a No Doubt billentyűse, aki később azért lépett ki, mert a Simpson-családon kezdett dolgozni. Gwen vokalistaként kezdte, majd 18 évesen lett a zenekar énekesnője, miután a korábbi az életét vesztette.

A banda majdnem feloszlott, végül a harmadik lemezükkel lettek világhírűek, ezen szerepelt a Don't speak, ami 1996-ban amerikai legjátszottabb dala lett. Gwen a világ leszexibb férfijának is megválasztott Blake Shelton párja jimmáron öt éve. Kapcsolatuk viharoktól mentes, igazi Hollywood-i álompárként emlegetik őket rendre. Igaz, Gwen Stefani korábbi házasságából már három gyerek édesanyja, ennek ellenére évek óta folyamatosan várta a világ, mikor lép újabb szintre a kapcsolatuk. A válasz alig 3 hete érkezett meg: Blake eljegyezte szerelmét.

Gwen Stefani most a jegygyűrűjével került a címlapokra, a rajongói egy videójában szúrták ki!

Ilyen gyűrűt nem sokat láttunk korábban...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra