ÍTÉLET: apja gyámsága alól akart kikerülni Britney Spears, váratlan döntést hozott a bíróság!

Britney Spears indított pert, mert szeretné, ha kikerülne apa gyámsága alól, aki 12 éve dönt helyette mindenben. Újabb tárgyalási napot tartottak, döntés is született.

Vissza fogja egyszer kapni a jogot, hogy a saját életéről dönthessen? - ez a kérdés foglalkoztatja hónapok óta a világot Britney Spears kapcsán. A 2000-es évek legnagyobb popcsillaga pedig ezért is indított pert a saját édesapja ellen, aki 12 éve hivatalosan a gyámja Britney-nek. Jamie Spearst 12 éve, az énekesnő összeomlása után jelölték ki erre a posztra, azóta ő dönt az életéről, még a több millió dolláros vagyonát is ő kezeli. Néhány hete már tartottak egy tárgyalást az ügyben, akkor Britney ügyvédje a bíró egyik kérdésére, aláírhatna-e papírokat, amelyekben az ő döntései, érzései vannak leírva, határozottan kijelentette: nem. Sőt, egy kómás beteghez hasonlította az énekesnőt.

Az újabb tárgyalási napon vgre döntés született! De nem mindenki örül - sőt!

via GIPHY

A bíróság most elutasította Britney keresetét, így az énekesnőnek nem sikerült visszaszerezni az ellenőrzést a saját vagyona felett, és továbbra sem hozhat egyedül döntéseket az életéről. A BBC híre szerint Britney a keresetben többek közt azt állította, retteg az apjától, nem működik köztük a munkakapcsolat és már jó ideje beszélni sem beszélnek. Ráadásul addig biztosan nem tervez újabb fellépést, amíg az apja a gyámja. Az apuka ügyvédje erre kijelentette, hogy lánya ügyvédjének javaslatára nem tartanak fent kapcsolatot. 

Aztán jött az ítélet és eg váratlan fordulat: Britney apja mellé egy másik gyámot is kijelöltek!

Az apuka sem lehet boldog, beleköptek a levesébe!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra