Felmosónak öltözött Justin Bieber felesége - rajta röhög a világ! - Fotók

Alig egy hónapja költöztek be Beverly Park-i álmootthonukba, sokan már arra várnak, rövidesen érkezik a nagy bejelentés, jön a Bieber-baba. De amíg várunk, most Hailey-n nevethetünk.

Az év esküvőjét tartották alig egy évvel ezelőtt, és azóta sem nagyon telt el nap, hogy ne kerülnének a bulvárhírek közzé nejével. Justin Bieber és Hailey Baldwin a világ legboldogabb párjának mutatja magát, igaz, az már ősszel kiderült, valószínűleg az otthonukkal mellélőttek picit. Egy éve vették 2 és fél milliárd forintért, ősszel már meg is hirdették. Azóta keresték a családi fészket, a jelek szerint csak most, alig egy hónapja jártak sikerrel. 

Igaz, most Hailey miatt landoltak címlapokon - a világ leggázabb szettjében lépett utcára!

via GIPHY

Az embe razt gondolná, ha valaki annyira gazdag, mint Justin Bieber és a neje, és ha valakinek még saját divatmárkája is van, mint ahogyan azt Bieber elmondhatja magáról, akkor nem fordulhat olyan elő, hogy az ember egyszer-egyszer slamposabban, hovatovább nevetséges szettben jelenik meg valahol. Pedig most épp ez történt, ráadásul nem is Justin, hanem az elvileg modellként aposztrofált felesége, Hailey esett ebbe a hibába.

Akárhonnan nézzük: Hailey felmosónak öltözött! Vagy autómosónak! Vérciki!

Íme a kabát, amit Te sem vennél fel!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra