Erős vérzés: kórházba került a várandós Chrissy Teigen - Fotók

Néhány hete egy videóklipből tudta meg a világ, John Legend és szerelme ismét szülők lesznek, Chriss Teigen most súlos vérzésekkel került kórházba.

John Legend és szupermodell szerelme, Chrissy Teigen augusztus közepén nem mindennapi módon közölte, hogy ismét szülők lesznek: egy csütörtök este töltötték fel az internetre az énekes új dalát, amelynek a videójában a modell kerekedő pocakkal jelent meg. Később a közösségi oldalán is megerősítette: érkezik a harmadik gyermekük. 

Chrissy Teigen az elmúlt napokban egyszer már ráijesztett a rajongóira, akkor a közösségi oldalára töltött videóban arról mesélt, erős vérzései vannak. Most úgy tűnik, a helyzet azóta sem javult. Hétfőn már egy kórházból jelentkezett élőben, és az is kiderült, a vérzések nem csillapodtak, vasárnap óta megfigyelésen van bent. 

"Folyamatos a vérzés, folyamatos. Körülbelül a terhességem felénél járok, és körülbelül egy hónapja vérzek. " - mesélte a rajongóinak. A modellnek gyógyszereket kell szednie és a kórházban marad, az orvosok szerint szerencsére a babának semmi baja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

A pici 2021-ben érkezik, és feltehetően már nagyon várja őt két testvére, a négyéves Luna és a kétéves Miles.

Címlapfotó: Instagram/chrissyteigen

24 óra