Felvállalta új szerelmét Katie Holmes, de a srác exe is posztolt - Fotók

Néhány hete robbant a hír: Katie Holmes-t egy fiatal szakáccsal látták enyelegni a New York-i éjszakában. Aztán kiderült, a srác fiatal párja is a sajtóból tudta meg a hírt.

Jamie Foxx-szal hat évig alkotott egy párt, de ezt csak tavaly májusban egy gálán vállalták fel először a kapcsolatukat. Ősszel aztán az egész világ megdöbbent, amikor kiderült szakítottak. Jamie egy 21 éves lány oldalán talált a boldogságra, Katie pedig összeomlott. Napok óta azonban az új szerelme a téma, igaz, kiderült, hogy a tőle jóval fiatalabb szakács, akivel lebukott, egy nővel él együtt. A 24 éves lány a sajtóból tudta meg, párja egy világsztárral jött össze.

Elelt azóta pár nap, van itt pár újdonság....

via GIPHY

Amikor megjelentek az első képek Emilio Vitoloról és Katie-ről, a sajtó pillanatok alatt derítette ki, hogy a 33 éves szakács egy 24 éves lány élettársa. Esküvőt terveztek, és semmi nem utalt arra, hogy a férfi más terveket szövögetne, a lány oldalán szerelmes közös képek sorakoztak sorban. "Ez a férfi egy csaló, ez a történet pedig csúnya véget ért" - mondta a lány, Rachel egyik felbőszült barátja egy interjúban.

És akkor most megérkeztek a friss képek Katie-ékről, és a fiatal lány is új képet osztott meg! Így már minden világos...

Egy viharos kapcsolat vége - egy kapcsolat viharos kezdete: fotók!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra