Balhé lesz: ezt üzente Brad Pitt új barátnője Angelina Jolie-nak - Fotó

Nincs egy hónapja, hogy kiderült, Brad Pitt egy alig 27 éves német modellt csábított el, Angelina Jolie már végtelen haragra is gerjedt. A lány üzenget neki...

Felkapta az egész világ a fejét, amikor augusztusban Brad Pittet egy alig 27 éves német modellel fotózták le egy francia reptéren, a pár egy magángépre szállt, és Dél-Franciaországba repült. Nem sokkal később derült ki az is, Pitték a Château Miraval nevű birtokra utaztak, amit a színész és Angelina Jolie együtt vásárolt, és ahol többek között az esküvőjüket is tartották alig hat évvel ezelőtt. Csoda, hogy Angelina végtelen haragra gerjedt?

A 27 éves modell a jelek szerint nem hagyja magát...

via GIPHY

Az esetet követően Jolie egyik közeli ismerőse egy interjúban árulta el, a színésző borzasztó dühös. "Angelina nem tudja elhinni, hogy Brad ilyen mélyre süllyedt." Megdöbbenti, hogy exe "nyilvánosan lóg ezzel a lánnyal Európában, ahelyett, hogy a szerelmi életét megtartaná magának, a nyilvánosság kizárásával". Ráadásul azóta kiderült, Nicole Poturalski házas és egy hatéves kisfiú édesanyja. És a jelek szerint megérezte, hogyan maradhat címlapon - üzent Angelina Jolie-nak.

"A boldog emberek nem gyűlölködnek" - szól az üzenete, amihez nem akármilyen képeket mellékelt!

A 27 éves modell a jelek szerint nem riad vissza a konfliktusoktól!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/nico.potur

24 óra