Döbbenetes átalakulás! A Másnaposok Alan-jére hasonlít Bradley Cooper! - Fotók

Szakítása óta számos alkalommal átalakította már a külsejét, most kényszerből tette ezt. Az anyja se ismerne rá Bradley Cooperre.

A Másnaposok több mint tíz éve indult világhódító útjára, sokan akkor ismerték meg a nevét az akkor alig 34 éves, sármos, fürtös Bradley Cooper-nek, aki azóta hatalmas világsztárrá nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a nők odáig voltak érte, a világ egyik legszebb és leghíresebb modellje, Irina Shayk pedig meg is fogta magának. Igaz, a szerelmük nem tartott az örökkévalóságig, így az emúlt hónapokban, a szakításuk óta ismét szaporodnak a pletykák a színész magánéletét illetően.

via GIPHY

A Csillag születik című film sikere után az egész világ össze is boronálta Lady Gaga-val, de hiába vártuk a nagy bejelentést, kiderült, az énekesnő más oldalán talált rá a boldogságra. Bradleyről azóta csak pletykák, és a lányával közös paparazzi képek jelentek meg. No meg jó pár alkalommal olyan felvételek, amelyeken nem csak a rajongói döbbentek meg. Volt, hogy öcsibajuszt növesztett, volt, hogy méretes pocakot és ciciket. Az utóbbi időben azonban ismét a szexi oldalát láthattuk, egészen eddig a pillanatig.

Friss képén úgy néz ki, mint Alan a Másnaposokból! Besírsz!

Íme Bradley Cooper döbbenetes átalakulása! A Másnaposok Allenjére hasonlít!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra