Dúsgazdag lett az afrikai Kim Kardashian! A klipje és hangja azonban katasztrófa - Fotók

Afrikai Kim Kardashianként építette fel a karrierjét, turnézott már Európában is, alaposan megszedte magát. A zenei vonal azonban befuccsolt.

Eudoxie Yao - alig egy éve határozottan jelentettük ki, érdemes megjegyezni ezt a nevet, még akkor is, ha nem olyan egyszerű. Az elefántcsontparti csoda után ma már világszerte megfordulnak az emberek, de már nem csak azért, mert közel százötven centiméteres popsival áldotta meg a sors. Eudoxie hamar rájött, hogy adottságaival jó üzletet is köthet, így regisztrált a közösségi oldalakra, ahol már közel egymillióan követik.

via GIPHY

Az afrikai Kim Kardashian először a saját kontinensét hódította meg, majd az internetnek köszönhetően szép lassan az egész világot. Az elmúlt egy évben Európát is bejárta, tévéműsorok vendége volt, interjúkat adott és természetesen rengeteget fotózott. Ma már méretes luxusterepjárók szállítják a méretes popóját, és már csak egy dolgot kellene újragondolnia, a zenei karrierjét. Az első, "Never give up" című dala ugyanis nem hozta meg a várva várt sikert, sőt, ma szíve szerint talán már el is felejtené.

Íme az afrikai Kim Kardashian, dúsgazdag influenszerré tette a hátsója!

Terepjárók, interjúk, fényűzés - íme az afrikai Kim új élete!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra