4 milliárdot fizetett Ariana Grande az új villájáért, a nők a gardróbjáért őrülnek meg! - Fotók

Kemény évek vannak mögötte, hosszú hónapokra nem is emlékszik, annyit ivott. A 26 éves Ariana Grande új otthonában méretes borospince is van - ez azért aggasztó.

Rengeteg trauma érte az elmúlt években, ő pedig az alkoholba menekült - árulta el egy interjúban most Ariana Grande. Az énekesnő számára a 2017-es manchesteri koncert volt az utolsó csapás, 22-en haltak meg a fellépésén történt terrortámadásban. Két éve pedig elvesztette exbarátját, Mac Millert, amiért sokan őt hibáztatták. Ezt követően szakított szerelmével, Pete Davidson-nal és az alkoholba menekült. „Annyira részeg és annyira szomorú voltam, hogy nem emlékszem, hogyan kezdődött az az időszak és hogyan végződött, de arra sem, hogy hogyan lett 10 új dalom” – nyilatkozta az énekesnő a Vogue-nak egy évvel ezelőtt.

via GIPHY

Úgy tűnik, a nehéz időszakot végleg maga mögött tudja, és nem csak az életmódján a helyszínén is változtat. Hollywood szívében vett magának egy villát 4 milliárdért, de olyat, amilyenhez foghatót mi még nem igen láttunk. A házat valósággal a hegyoldalba vágták bele, aminek köszönhetően szinte minden pontjáról gyönyörű panoráma nyílik a világra. Hátránya, hogy a szemközti hegyekről egy jó távcsővel szinte az egész házat végig lehet pásztázni belülről.

S hogy milyenek a nők? Ariana Grande otthonából csak ez a gardrób érdekli őket - mondjuk nem véletlenül...

26 évesen ezt is megengedheti már magának - 4 milliárdos otthona egy álom!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra