Jóképű modellel randizik Kylie Jenner - lebuktak! - Fotók

Úgy tűnik, hamar visszatért az élete a régi kerékvágásba: Kylie Jennert egy ismert és fiatal modellel kaptk el a paparazzik. Új sztárpár születik...

Az elmúlt hetekben is rendre hírt adott magáról, a leginkább azzal, hogy immáron egymást követő második évben kiáltották ki a világ legfiatalabb milliárdosának. Igaz, pár nappal később megjelent, vagyonának egy jelentős részét csak füllenthette, de természetesen Kylie Jenner menedzsmentje ezt kikérte magának. Most itt az újabb hír - nővére, Kendall Jenner barátjával randizik.

via GIPHY

Most nem mindennapi fotósorozat készült Kylie Jennerről, aki kiszabadulva a kényszerfogságból rögtön egy hatalmas bulival nyitotta meg a szezont. Igen ám, de a társaságban akadt egy jóképű fiatalember is, aki látszólag nagyon közel került a realitysztárhoz. Nem beszélve arról, hogy a férfi nem először bukkan fel a család környezetében, igaz, a leginkább Kylie testvére, Kendall Jenner barátjaként aposztrofálták. Az őrületes buliképek futótűzként terjednek, Kylie Jenner feneke pedig külön topic.

Íme a modell, aki kivetette a hálóját a milliárdos realitysztárra!

Ez a jóképű és fiatal modell lesz Kylie új párja? Leleplező képek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra