Megszólalt Avicii édesanyja - Megdöbbentő dolgokat árult el - Fotók

Két éve már, hogy a 28 éves lemezlovas elment, édesanyja most először szólalt meg a tragédia óta. Megdöbbentőt tikokat árult el Avicii-ről.

2018. április 20-án, pénteken találták holtan az Ománi Királyságban a 28 esztendős Tim Berglinget, vagy ahogyan az egész világ ismerte, Avicii-t. A lemezlovas halálhíre megrázta az egész világot, napokig mindenkit csak az érdekelt, mi történhetett pontosan. A legutolsó hírek szerint önkezűleg vethetett véget az életének, és ezt a családja is megerősítette egy beszédes közleményben. De akadt olyan rendőrségi szóvivő, aki egyenesen azt állította egy angol lapnak, drogot is találtak a helyszínen. Avicii az omán királyi család egyik tagjának vidéki birtokán hunyt el.

via GIPHY

A huszonnyolc évesen elhunyt lemezlovast hetekkel később egy különleges helyen a stockholmi Skogskyrkogårdenben kísérték utolsó útjára. Ez a temető 1994 óta a világörökség része. Egy közeli barátja egy képet is megosztott az esemény kapcsán, és az is kiderült, a lemezlovas szülei éhány nappal korábban részt vettek egy ünnepségen, amelyen többek között egy Avicii névre keresztelt lovat adtak át Svédország katonaságának.

A sztár édesanyja most először szólalt meg fia halála óta! Megrendítő vallomást tett!

Avicii édesanyja megrendítő vallomást tett fiáról és a gyászról!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra