Megmutatta édesanyját Tóth Andi - meztelenül énekelt neki! - Fotók

Ritka közös képeket mutatott édesanyjával Tóth Andi, aki az Anyák napja alkalmából nem mindennapi videóval köszöntötte őt. A kádból.

Sokan felkapták a fejüket, amikor kiderült, hogy a tehetségkutató egykori nyertese, aki már színésznőként is bebizonyította, milyen tehetséges, összejött a jóképű énekessel, Szabó Ádámmal. Kapcsolatukat mégis hosszú heteken át titkolták, valószínűleg azért, mert nem akarták, hogy mindez addig hivatalossá váljon, míg egy és ugyanazon énekes műsor versenyzői a TV2 képernyőjén. Ők azóta is boldogok együtt és már össze is költöztek.

A szerelmüknek ma már közös gyümölcse is van, egy zenei album, kapcsolatukat látva és valamennyire ismerve pedig az sem elképzelhetetlen, hogy idővel komolyabb dolgokról is szó esik majd. Andiék azonban bizonyára tudják, van még idejük a családalapításra, így egyelőre a szakmai karrierjüket építik teljes mellszélességgel. Talán ezért is lepett meg mindenkit, hogy a csinos énekesnő most nem egy szexi képpel, hanem egy nem mindennapi szerenáddal köszöntötte szívének másik csücskét.

Ritka képeket posztolt Anyák napján az édesanyjával és nem mindennapi dallal, a fürdőkádból is köszöntötte.

Íme Tóth Andi édesanyja és a nem mindennapi szerenád!

Címlapfotó: Instagram/tothandee.andi

24 óra