Szívszorító: megszólalt Kobe Bryant özvegye!

Gyász

Szívszorító: megszólalt Kobe Bryant özvegye!

Négy nap telt el a szörnyű tragédia óta, amelyben a világhírű kosársztár és 13 éves lány ais az életét vesztette, felesége most először szólalt meg az elmúlt napok kapcsán. Szívfacsaró dolgokat mondott.

A közösségi oldalakat és híroldalakat továbbra is a Kobe Bryant tragédiájával bejegyzések és cikkek uralják: a Los Angeles Lakers legendája vasárnap reggel szenvedett helikopter-balesetet, a fedélzeten kilencen utaztak, köztük a sztár 13 éves lánya. Senki nem élte túl a zuhanást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kobe Bryant (@kobebryant) által megosztott bejegyzés,

A sztár özvegye most először jelentkezett a nyilvánosság előtt, egy nyilvános bejegyzésben mondta el gondolatait férje és lánya elvesztéséről. Megható sorait a Blikk magyar nyelven is közölte.

"A lányaimmal szeretnénk megköszönni annak a több millió embernek a támogatását, amit ezekben a szörnyű időkben kapunk. Köszönjük, hogy imádkoztok értünk. Hatalmas szükségünk van most rá.

Teljesen le vagyunk sújtva szerető férjem, Kobe - lányaink csodálatos apja -, és az én édes Gianna - kedves lányunk, Natalia, Bianka és Capri csodálatos nővére - elvesztésétől. Lesújtó a többi család tragédiája, akik szeretteiket vesztették el vasárnap, és akikkel együtt gyászolunk. Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzük a fájdalmunkat. Csak az adhat némi megnyugvást, hogy tudom, Kobe és Gigi pontosan tudta, mennyire szerették őket. Szerencsések vagyunk, hogy részesei voltak az életünknek. Bárcsak örökké velünk lehetnének. Mindkettőjük áldás volt számunkra, akiket túl hamar veszítettünk el" - kezdte hosszú Instagram-posztjában a gyászoló özvegy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) által megosztott bejegyzés,

Az özvegy azzal folytatta, minden nap küzdenek, bár nem tudja elképzelni az életet Kobe és Gigi nélkül.

"Végtelenül és mérhetetlenül szeretjük őket. Azt kívánom, bárcsak megölelhetném, megcsókolhatnám és megáldhatnám őket, hogy legyenek itt velünk mindörökké"

- folytatta Vanessa és köszönetet mondott mindenkinek.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra