Borzasztó tragédia: nagyszülei halálos balesetéhez hívtak ki egy váci rendőrt! - Fotók

Mint ahogyan azt a TWN is megírta, egy tragikus balesetben hunyt el egy sződligeti nyugdíjas házaspár Vácon. Saját unokájuk érkezett ki helyszínelni.

Vasárnap este 10 óra körül egy nemzetközi gyorsvonat ütközött össze egy személyautóval Vác határában. A kocsiban egy idős házaspár utazott, mindketten a helyszínen az életüket vesztették. "Engem éjjel 11-kor értesítettek, hogy baleset történt a václigeti átjárónál. A rendőrség azt mondta, az idős férfi valószínűleg rosszul vette be a kanyart, így az autója első kereke beszorulhatott a sínek közé. Ezután tolatni próbált, mivel a helyszínelők kaparásnyomokat találtak a síneken" – mondta a Blikknek Juhász Béla, Sződliget polgármestere.

Megrázó képeket tettek közzé a balesetről!

A lap híre szerint a kis Suzukit körülbelül egy kilométeren keresztül tolta maga előtt a vonat. "A helyszínre érkező váci rendőr – tragikus módon – pont az idős házaspár unokája volt, így őt a kollégái azonnal haza is vitték, mert személyes érintettsége miatt nem vehetett részt a helyszínelésben." - írja a lap.

A helyszínelés hajnal 2 óra után ért véget, a vasúti jelzőlámpa az elsődleges vizsgálat alapján működött a baleset idején.

Címlapfotó: Katasztrófavédelem

24 óra