Archie herceg 5 éves lett: ezért nem köszöntötték nyilvánosan a királyi család tagjai.

Négy nappal azelőtt, hogy Archie herceg ötödik születésnapját ünnepelte, a királyi család egy új fotót tett közzé a közösségi médiában Charlotte hercegnő kilencedik születésnapja alkalmából.

Archie-ról azonban nem érkezett kép. Így a rajongóknak évek óta nélkülözniük kell Harry herceg fiát. A 39 éves Harry herceg és a 42 éves Meghan hercegné 2020 óta távol tartják gyermekeiket a nyilvánosságtól. A királyi család ifjú tagjainak születésnapjaiban azonban van egy következetesség: sem Archie, sem Charlotte nem kapott nyilvános születésnapi köszöntőt a 75 éves Károly királytól. És ennek konkrét és határozott oka van.

Fotó: Profimedia/RedDot

„Az elmúlt években, és minden bizonnyal III. Károly király uralkodásának 2022 szeptemberi kezdete óta csak a királyi család dolgozó tagjainak szóló nyilvános üzeneteket láthattunk a királyi család közösségi média fiókjain” - magyarázza Danielle Stacey, a Hello! királyi tudósítója. Ez azt jelenti, hogy Harry hercegnek is nélkülöznie kell a születésnapi köszöntéseket a nyilvánosság előtt majd. Csak a 41 éves Vilmos herceg, a 42 éves Katalin walesi hercegnő és a királyi család többi aktív tagja részesül ebben a megtiszteltetésben.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra