Borzasztó tragédia: közleményt adott ki Csuja Imre családja!

Csütörtökön egy budapesti erdőben találtak rá holtan Csuja Imre fiára. A család közleményt adott ki.

A Ripost közölte a hírt csütörtökön: egy fővárosi peremkerület erdejében találtak rá holtan Csuja Imre fiára. A Bors információi szerint a 29 éves fiú ráadásul apja kocsijával indult utolsó útjára, a XVI. és XVII. kerület között húzódó sűrű erdőbe, ott találták meg a holttestét. "A 29 éves Bence földön fekvő holttestére Budapesten, a Naplás-tó melletti erdőben bukkant rá tegnap reggel kilenckor egy kutyáját sétáltató nő. A közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, ők értesítették a rendőrséget. Bencénél voltak az iratai és a mobiltelefonja, a hatóság emberei ezek alapján tudták azonosítani." - írja a lap. A fiú öngyilkos lett.

Csuja Imre családja közleményt adott ki:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Örkény István Színház (@orkenyszinhaz) által megosztott bejegyzés,

„Tisztelettel kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel a szerettük elvesztésében érintett hozzátartozók gyászára. Amint a család úgy érzi, hogy nyilatkozni kíván a tragédia kapcsán, azt a megfelelő fórumokon jelezni fogjuk. Reméljük, kérésünk meghallgatásra talál ezekben a szomorú órákban.” - írták.

Mint ismeretes, a művész első gyermekét korábban hasonlóan tragikus körülmények között vesztette el. A család a lap megkeresésére csak annyit közölt, hogy az ügyben – érthető okokból – teljes hírzárlatot tartanak és a média megértését kérik.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t

Címlapfotó: Facebook/OrkenyIstvanSzinhaz

24 óra