Ezt a két rendőrt ünnepli az ország - hihetetlen, mit tettek egy 89 éves bácsiért!

"Szívet melengető történettel jelentkezünk így estefelé. Ezúttal két olyan kollégát mutatunk be nektek, akik emberségből jelesre vizsgáztak!"

A fenti sorokkal kezdi egyik legfrissebb bejegyzést a BRFK információs portálja a legnagyobb közösségi oldalon, amelyben két fővárosi rendőr történetéről emlékeznek meg a követőiknek. A bejegyzés kedden este került fel az oldalra, de máris ezerszám sorakoznak a like-ok, százszám a megosztások alatta. Nem véletlenül.

De íme a 14. kerületi rendőrök története:

"Az egész eset egy bejelentéssel kezdődött Zuglóban. Egy 89 éves idős férfi hívta a rendőröket, hogy becsapták, mert miután egy vállalkozóval kicseréltette az ablakokat, a "mesterember" már nem szerelte vissza a frissen mázolt nyílászárókat, egyszerűen eltűnt. A kiérkező Szekeres Gábor rendőr főtörzszászlós és Bécsi Zoltán rendőr törzsőrmester jogsértést nem tudott megállapítani, viszont látták, hogy az idős bácsi és a felesége mennyire kétségbe vannak esve, ezért szabadidejükben visszamentek a Mexikói úti házhoz, és visszatették az ablakokat, felszerelték a kilincseket. Könnyes köszönetet kaptak." - írják.

Címlapfotó: Facebook/BRFKInformációsPortál

24 óra