Váratlan fordulat Pásztor Anna támadójának ügyében!

Közleményt adott ki az ügyészség.

Váratlan fordulat Pásztor Anna támadójának ügyében!

Augusztusban egy fővárosi koncertjükön késsel akart rátámadni Pásztor Annára egy "rajongója". A férit elkapták, az ügyészség most friss hírt közölt a nyomozásról.

A példátlan esetről az énekesnő saját maga, egy élő videóban számolt be a rajongóknak nyár végén. A férfi egy éve zaklatta őt a szerelmével, Anna hiába próbálta lerázni, a jelek szerint be akarta váltani ígéretét, megöli az énekesnőt és családját. Péntek este egy késsel a cipőjében kapták el a koncertjén.

 

A post shared by Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) on

"Bár többen mondták, hogy várjak, amíg lehiggadok, de én nem nagyon akarok lehiggadni. (...) Az a helyzet, hogy tegnap egy úriember úgy gondolta, eljön a parkba, a cipőjébe rejt egy kést, és szeretett volna megszurkálni. Erről értesített is, körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni" – mondta Pásztor Anna, aki hiába kérte jó ideje a férfit, hagyja őket békén.

A férfit fénykép alapján szúrták ki a biztonságiak, elkapták, majd átadták a rendőröknek, akik zaklatás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Az ügyészség most egy friss közleményt adott ki az ügyről!

Kattints a friss hírekért!

24 óra