Váratlan fordulat Pásztor Anna támadójának ügyében!

Az ügyészség egy friss közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyből többek között az is kiderül, gyilkosságról, gyilkosság előkészületeiről már nincs szó, ami Pásztor Anna támadóját illeti.

"A vádirat szerint a 30 éves férfi 2017 novemberében, a közösségi médián keresztül felvette a kapcsolatot egy magyar könnyűzenei formáció frontemberével. A vádlott a sértett személyesen kezelt profiloldalán, 2018 februárjától napi rendszerességgel, naponta több alkalommal személyes jellegű, a rajongói hozzászóláson túlmutató, a sértett mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozó, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött." - írja az ügyészég.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

Majd azt is megemlítik, az előadóművész kérte a férfit, ne zaklassa őt, de hiába tiltotta le, új és más oldalakról folytatta a zaklatást. Viszonzatlan érzelmei miatt pedig utalt rá, bosszút fog állni az énekesen, és az erőszakra is utalt.

"A vádlott – egyik korábbi üzenetében írt fenyegetésének megfelelően – megjelent a zenekar 2018. augusztus 03-án megrendezett koncertjén, a Budapest IX. kerület, Soroksári úton lévő szórakozóhelyen. A biztonsági szolgálat az előzetesen rendelkezésükre bocsátott fénykép alapján felismerte a vádlottat és feltartóztatta, majd értesítette a rendőrséget. A rendőrség a vádlottat elfogta, a férfi jelenleg is letartóztatásban van." - olvasható a közleményben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a férfival szemben személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, amely bűncselekményt a törvény 2 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

 

24 óra