Tudtad, hogy a halottaink bámulnak minket? Itt a bizonyíték...

Gyakran érezted már úgy, hogy valaki figyel téged? Tudod miért? Mert tényleg figyel...

Feltehetően sokakat foglalkoztat a kérdés, plána akkor, ha váratlanul egy közeli hozzátartozóját veszti el - vajon a halottak látnak minket? Ott vannak velünk akkor is, amikor nem igazán szeretnénk, hogy lássanak? Nos, a jelek szerint itt a válasz a kínzó kérdésre: Concetta Bertoldi képes beszélgetni a halottakkal, így pontosan tudja, jelen vannak-e a mindennapjainkban, figyelnek-e minket. 

Halott rokonaink, szeretteink még mindig néznek minket? Itt a válasz!

via GIPHY

"Persze, hogy nézhetnek, ha épp úgy akarják. És mondjuk nagymama általában meg is teszi... Látnak minket akár a fürdőszobában, sőt még a hálóban is! De kit érdekel? Már nem élnek! Kinek tudnák elmondani, mit láttak?" - mondta a Today magazinnak Concetta.

via GIPHY

"Nem kell megijedni. Csak egy dolgot jegyezzetek meg: már nem hús-vér emberek. Csak emlékeznek a húsra, de már nem jelent nekik semmit. Nem ítélkeznek. Nem gondolnak olyanokat, hogy "jaj, mekkora fenék" vagy "ha az ő helyében lennék azért leborotváltam volna" szóval érted... Csak úgy néznek, mint ahogy mi nézzük a természetben az állatokat. Talán néha mosolygunk esetleg még nevetünk is, de nem érezzük kínosnak azt, amit csinálnak. És igen, a halottaink látnak minket zuhanyzás vagy szeretkezés közben, de ez csak egyfajta kedves nézelődés. Ez az, amikor mosolyog az ember és arra gondol "milyen csodálatos"." - magyarázta a noizz.hu híre szerint, és volt egy rossz híre is.

via GIPHY

A halottainkat sajnos nem tudjuk elkergetni, vagy megkérni, hagyjanak minket békén. Ők már energiák, leheteteln elbújni előlük.

24 óra