Darabjaira hullik lassan a Barbievá operált egykori Ken baba - Fotók

100 műtéten van körülbelül, élete során előbb Ken babaként, egy ideje már Barbie-ként ismert. Friss képei most aggasztják a rajongóit - lehet, hogy darabjaira hullik a remekmű?

Félmilliárd forint - ennyi lehet mára azoknak a számláknak az összege, amit az egykori Rodrigo Alves plasztikai sebészekre költött. A 40 éves brazil származású férfi Nagy-Britanniában épített karriert, Ken babává műttette magát és így osztotta az észt, ha kérdezték, ha nem. Majd néhány éve dobta le az atombombát és bejelentette, rossz testbe született, ő valójában Barbie és meg is kezdi az átalakulását. Nos, sokan azért nem kaptak a szívükhöz a meglepettségtől.

Az elmúlt öt évben így újabb fájdalmas és bonyolult műtétek következtek. Másfél literes ciciket kapott, brazil feneket, és az arcén is sokat kellett alakítani, hogy nőiesebb, barbiesabb legyen. Időközben a koronajárvány és a karantén miatt fel kellett függeszteni a beavatkozásokat, így Rodrigoból Jessica-vá lett celeb 100 kiló felé hízott, a varratai pedig valósággal kilazultak szerte a testén. Miután erőt vett magán, folytatta az átalakulást, a rajongói azonban egyre szkeptikusabbak.

Szerintük lassan szétesik ez a Barbie - már egy emberi vonása sincs!

Galéria: íme a nagy átalakulás - lassan szétesik Barbie
  • ken baba, barbie, plasztika,
  • ken baba, barbie, plasztika,
  • ken baba, barbie, plasztika,
  • ken baba, barbie, plasztika,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra